Open menu
Adstranimo logomark

Enkele voorbeelden van wat we voor jou kunnen betekenen:

  • meekijken met je financiën om te helpen bij te nemen beslissingen
  • helpen bij de verplichtingen die je hebt bij de belastingdienst
  • je administratie voeren of kunnen meekijken als je het liever zelf wil doen
  • salarisadministraties verzorgen

De uitdaging voor ons is het inzichtelijk maken van de brij aan informatie die uit de administratie voortkomt. Het leuke daarbij is het uit handen nemen van de zorgen rondom de administratie. Dit kan een volledige administratie zijn of alleen een aangifte inkomstenbelasting. 

Een speerpunt voor ons is de menselijke maat. De deur staat altijd open voor een kop koffie. Het verhaal achter de cijferbrij en gegevens en wat ze voor jou betekenen, zijn leidend in wat we adviseren. Daarbij is ons doel het meedenken in de keuzes die je nu en in de toekomst moet en wil maken.

Het verhaal achter de naam ADSTRANIMO

Tijdens het hardlopen komen vaak de beste ideeën naar boven. Zo ook begin 2018 lopend bij een zonsopkomst. Ineens was de naam Adstranimo daar, een soort anagram van administratie en animo. We hebben nog gedacht aan Administratiekantoor Adstranimo maar dat vonden we echt teveel van het goeie (probeer dat maar eens door de telefoon te zeggen).

Het mag dat je de eerste paar keren denkt hûh, of hoe spreek ik dat uit. Feit blijft: het is maar een naam. Het gaat ons om jullie verhaal.