Open menu
Adstranimo logomark

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HES in Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt bij een detacheringsbureau waar ik zelfstandig de boekhouding op poten heb gezet en meerdere salarisadministraties heb gevoerd.

Daarna ben ik werkzaam geweest bij een middelgroot belasting- en advieskantoor waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik heb onder andere voor meerdere klanten de financiële afwikkeling rondom hun administratievoering opgepakt. Daarnaast heb ik advies verzorgd rondom zaken die spelen in het heden en de toekomst, zoals het aankopen van een nieuw pand, overnames en uitgebreide organisatiestructuren.

In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om bij Administratiekantoor Rolf van der Horst in dienst te treden. Vanaf het begin van onze samenwerking is het al het idee geweest om het bestaande administratiekantoor over te nemen. Voor mij een mooie kans om mijn ervaring te delen en voor en met klanten te werken zoals we dat hier prettig vinden: met de menselijke maat. Per 1 januari 2019 is de overname werkelijkheid geworden en is Adstranimo ontstaan.

In alle voorgaande werkzaamheden en ook nu was en is voor mij steeds de sleutel om begrijpelijk te maken wat er zich zoal afspeelt, om voor ieder uniek geval toch een passende oplossing te zoeken en te bouwen aan de vertrouwensrelatie.

Tot slot vind ik rust in mijn hardlopen, deze rust neem ik mee naar mijn werk. Daarnaast vind ik het als ontspanning heerlijk om games te spelen, vanuit deze hobby leer ik creatief omgaan met verschillende situaties, wat helpt wanneer ik op het werk ‘out of the box’ wil denken.