Open menu
Adstranimo logomark

Na mijn studie heb ik in verschillende functies en op verschillende terreinen gewerkt, waaronder als intercedent bij een uitzendbureau gericht op productieomgevingen en bij een woningmaatschappij als planner van de vakmensen voor het kleine onderhoud in de woningen.

De laatste jaren heb ik met onze kinderen (Casper en ik hebben twee kinderen, Lisa en Max) doorgebracht. Uit interesse heb ik ondertussen een vakstudie Coaching gevolgd. Daarnaast heb ik een distributiepartnerschap gehad in schoonmaakartikelen en heb ik schoongemaakt, eerst via de thuiszorg en later bij particulieren.

Mensen die me kennen en waar ik voor gewerkt heb omschrijven mij als warm, geïnteresseerd, een harde werker en misschien een beetje perfectionistisch. Ik vind klantcontact erg leuk en ga door tot ik het zo voor elkaar heb voor de klanten zoals ik het zelf graag zou willen.

In mijn vrije tijd loop ik hard (nu heb ik als doel om najaar 2019 een halve marathon te lopen), kijk ik graag films en creëer ik dingen. In iedere kamer van ons huis is wel een meubel/eyecatcher naar mijn ontwerp en van mijn eigen hand te vinden.